Autonom AutoRulate            
Despre noi

Autonom AutoRulate face parte din Autonom Group, recunoscut ca furnizor integrat de solutii de mobilitate si finantare printr-o retea nationala de agentii, ce opereaza o flota de peste 14.000 de masini.

Masinile din parcul nostru de revanzare provin din flota de autoturisme oferite clientilor in regim de leasing operational sau rent-a-car. Le oferim clientilor consiliere in alegerea masinii dorite si ii ajutam sa ia o decizie informata.

Toate autovehiculele noastre respecta standardele de calitate si transparenta, sunt intretinute conform normelor producatorului, avand realizate reviziile si reparatiile in centre autorizate, o vechime de maxim 5 ani, kilometri reali si istoric transparent.

Oferim solutii de finantare flexibile, adaptate nevoilor fiecarui client. Colaboram cu diverse institutii financiare pentru a facilita procesul de achizitie a masinii dorite.


Valorile noastre

Suntem o echipa unita si ne ghidam actiunile dupa cateva valori si principii de business.
Echipa

Suntem o echipa dedicata de profesionisti cu o vasta experienta in industria auto. Suntem bine pregatiti sa oferim consultanta si asistenta clientilor nostri in alegerea vehiculului potrivit nevoilor lor.


Roxana Brailoiu

Director Divizie

Alin Ciobanu

Coordonator Vanzari

Bogdan Tudor

Coordonator Vanzari

Alexandru Pinzariu

Coordonator Vanzari

Olivia Gavrizescu

Manager Servicii
de Finantare