Autonom AutoRulate
Modalitati de finantare

Achizitia unei masini rulate implica de multe ori un efort financiar semnificativ. Autonom AutoRulate este alaturi de tine cu optiuni de finantare pentru ca acest efort sa fie unul cat mai redus.

Daca esti interesat sa cumperi o masina din parcul nostru de autovehicule rulate, poti opta pentru o finantare prin leasing sau credit. Prin partenerii nostri finantatori, iti putem oferi solutia ideala pentru tine.


Partenerii nostri de finantare

Fie ca esti persoana juridica, PFA sau persoana fizica, Autonom AutoRulate, cu ajutorul finantatorilor parteneri, iti sta la dispozitie cu solutii avantajoase de achizitie.

Colegii nostri iti vor oferi consultanta atat in a gasi masina potrivita pentru tine si nevoile tale, cat si pentru a obtine finantarea de care ai nevoie si iti vor fi alaturi in tot procesul birocratic asociat sa fie unul cat mai usor.

Esti interesat de o finantare?

Colegii nostri iti stau la dispozitie cu mai multe informatii procesul de finantare, conditiile in care aceasta se ofera si te pot ajuta cu o oferta pentru una din masinile pe care le avem disponibile in partul nostru de autorulate. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi informatiile tale, iar acesta de vor contacta in scurt timp.

Am citit si sunt de acord cu:Oferta noastra
Ford Fiesta 2019
Renault Captur 2019
Ford Focus 2020
BMW Seria 1 2019
Dacia Duster 2019
Dacia Duster 2019